Buitenschilderwerken
 
 
 
 

Voor een gevel die goed uit de verf komt, contacteert u Schilderwerken Joos.

Buitenschilderwerken uitgevoerd met vakmanschap

Bent u op zoek naar een eenvoudige en goedkopere manier om uw gevel op te fleuren? Kies voor professionele verftechnieken van Joos Schilderwerken. Voor uw gevel en buitenmuren vindt u bij ons een ruime keuze aan kwaliteitsvolle fa├žade- en muurverven.  Verf van het merk Sigma die tegen een stootje kan. Bovendien garanderen ook onze professionele schilderstechnieken u een langdurig mooi resultaat. Buitenschilderwerken voeren wij uit met de nodige expertise en ruime ervaring achter de rug. U kan zeker zijn van een oogstrelend resultaat: uw oude, saaie gevel wordt dankzij ons een prachtig uithangbord voor uw woning.


Geen muur is voor ons te hoog of te breed! Indien nodig huren wij een hoogtewerker om zelfs het moeilijkst bereikbare puntje onder handen te kunnen nemen. Wij zetten dus steeds alles op alles om u van een mooi resultaat tot in de details te voorzien.


Ook voor binnenschilderwerken kan u bij ons terecht!

Niet alleen buiten, maar ook binnen gaan wij graag met de verfborstel aan de slag. Wil u dat wij gebruik maken van sjablonen of bepaalde verftechnieken gebruiken? Dan is dat zeker mogelijk!


Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak. Wij zijn actief in en rond Gent. Een offerte is steeds vrijblijvend!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren